GROOT NIEUWS – TWEI EXTRA CONCERTE

Noord Scharwoude, 20 januari 2018

Beste Theater op Skoôtvriende,

GROOT NIEUWS – TWEI EXTRA CONCERTE

Dinsdag 27 februari 2018: 20.30 uur: Dockside

Zaterdag 24 maart 2018: 20.30 uur:Ernst de Corte,Liedjes van mijn vader

Header FB Aris Bouwens Britta Maria

We beginnen eerst op Zaterdag 27 januari 20.30 uur Britta Maria, zang, haar man Maurits Fondse, piano en as biezondere gast Oleg Fateev(bayan) accordeon: Chansons van Schoonheid en Troost. Liedjes van Aznavour, Brel, Gainsbourg, maar ok van Toon Hermans, Herman van Veen en Jenny Arean. Maurits heeft al veul keer boi ons speult. Hoi is orkestloider boi Freek de Jonge en zal zelf ok wat speule en zinge van Billy Joel. ’n Heel mooi concert en U ken d’r nag boiweze. We hewwe nag wat plaasse. www.brittamaria.nl  en www.oleg.nl  en www.mauritsfondse.nl 

Zaterdag 17 februari 2018: 20.30 uur: Jan Rot: Uitverkocht

Dinsdag 27 februari 2018: 20.30 uur: Extra concert Dockside

Na ’t mooie concert met ’t Langedoiker koor in de Binding was ’t concert boi ons op 28 februari snel uitverkocht. In overleg met Dockside geve ze boi ons op 27 februari ’n extra concert, ’n eivend weer ok al weer veul belangstelling voor is. Dockside is ien van de beste Nederlandse groepe, die Ierse meziek speule en we benne bloid, dat ze nag ’n eivend speule wulle. Overtuig U van ’t vakmanskap, U ken d’r nag boi weze. www.dockside.irish.nl

dockside-foto-2014-715x408

Woensdag 28 februari 2018: 20.30 uur: Dockside Ierse Meziek: Uitverkocht

Vrijdag 2 maart 2018: 20.30 uur: Haan-Hoogeboom: Vonken

De sterren van Andermans Veren nu as Duo. We hewwe dut programma zien met Broadway op Texel. Geweldig!. Johan Hoogeboom is van alle markten thuis, ’n biezondere liedjesmaker en pianist. Dorien Haan is ’n dame, die alles ken: zinge, speule, ze gooit al d’r charmes in de stroid. We hewwe nag wat plaasse. U bent welkom.

28-12-2017_Vonken

Zaterdag 3 maart 2018: 20.30 uur: Lenny Kuhr(nieuw programma) met 2 gitaristen: toeslag 2.50 Euro.

Vorig jaar heeft zij 5 maal boi ons optreden met ’n enorm succes. Zoi is altoid met meziek bezig geweest en heeft heel wat c.d’s gemaakt. Ze wou graag terugkomme en we benne zowat uitverkocht. Voor de snelle beslissers hewwe we nag ’n paar plaasse.

28-12-2017_Lenny_Kuhr2Gekust

Vrijdag 9 maart 2018: 20.30 uur: Bas Maree, liedjes van o.a. Shaffy met En-Vrac.

Bas is ok ien van de manne van Andermans Veren en zingt gewelidig. Hoi komt met z’n oigen band en we hewwe dut ok zien en hoort en we benne erg onder de indruk. Zo’n mooie stem en ’n beste band, kortom ’t wordt geniete. En U ken d’r boi weze. www.en-vrac.nl

28-12-2017_Bas Maree_En-Vrac-Belgie2

Woensdag 21 maart 2018: 20.30 uur: Toby Beard uit Perth(Australie). Boi ons voor de zoveulste keer. Toby, altoid ’n succs. Ze neemt weer 3 muzikante mee en ze maakt er ’n feist van. Meer as duizend concerte heb ze al geven en ze maakt van ieder concert ’n biezondere eivend. We hewwe al veul anmeldings, maar as U snel boekt ken U van de partoi weze en van Toby geniete. Haast U, want Toby Beard heeft al veul fans boi ons in ’t durp. www.Tobymusic.com.au

toby-beard-1

Zaterdag 24 maart 2018: 20.30 uur: Ernst de Corte(liedjes van moin vader) met Guus Westdorp, piano.

Ernst zong boi ons ’n deel van de drieduizend liedjes, die z’n vader skreve had. Die eivend was ’n groôt succes en we hewwe veul mense moete teleurstelle en deerom hewwe we nageres ’n concert van Ernst en Guus. De stem van Ernst loikt op z’n vader, de liedjes, ’t pianospel van Guus, ’t was ien groôt feist van herkenning en we benne bloid dat we dut nageres presentere magge. ’n Anroider. www.ernstdeCorte.nl

PromoErnstGuusLied

Volgende concerte in ons café:

Vroidag 6 april 2018: 20.30 uur: Nadja Pilster zingt Edith Piaf en vertelt over het leven van Edith Piaf.

Donderdag 31 mei en Vrijdag 1 juni: 20.30 uur: Andermans Veren Live.

De spelregels benne ’t zelfde: Boi wel boeke, maar niet komme, zellef voor ’n aar zurge of evengoed betale.

De prois is 20 Euro p.p. met koffie/thee vooraf en een drankje in de pauze.

De zaal is open om 19.45 uur en de voorstellinge beginne om 20.30 uur.

Tot ziens boi Aris en Corrie.

Wil jij voortaan ook onze nieuwsbrief ontvangen? Vul dan onderstaande gegevens in!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s