Woi wensen jullie allegaar Prettige Kerstdage, ’n Goed Nieuwjaar en vooral ’n goede gezondhoid in het Nieuwe Jaar

Beste Theater op Skoôtvriende, december 2017.

We benne zowat op ’t end van 2017, ’n biezonder jaar voor ons. Ok deur de ziekte en operaties van Aris, maar ’t leste bericht was ’n best bericht. Maandag 11 december deur de scan en vroidags 15 december werd ‘r deur de chirurg zoid dat ‘r gien reden was tot ongerusthoid, alles zag ‘r goed uit, gien uitzaaiingen of zuks of zuks en over 3 maande voor contrôle weer deur de scan.

Meisje op slee

Voor 2018 wense woi jullie allegaar dut jaar nag Prettige Kerstdage, ’n Goed Nieuwjaar en vooral ’n goede gezondhoid in het Nieuwe Jaar.

Onze optredens en concerte ware de leste maande ’n groôt succes. Eerst al Ernst de Corte en Guus Westdorp op piano met “Liedjes van m’n vader”, ’n uitverkocht zaaltje en ’n aantal teleurstellende mense, die ok komme wouwe, maar ’t was vol. Heel goed nieuws. Op Zaterdag 24 maart 2018 verdoene we dut programma nageres en deervoor mag U nou al reservere. ’n Anbeveling, bar mooi.

Ok gaven Gregory Page en Jeroen Zijlstra hele mooie concerte. De Ierse eivend met André v.d. Hoff en Aisling, de harpiste en zangeres was ’n groôt succes. Afgelopen zaterdag 16 december speulde Brak met vier man boi ons de sterre van de hemel, zo mooi en bloid, dat we hewwe geloik ofsproke dat hullie op zaterdag 15 december 2018 weer boi ons voor ’t derde jaar terugkomme. Deer koike we nou al naar uit, want ’t was ’n feist.

Voor ’t Nieuwe Jaar 2018 beginne we op Zaterdag 6 januari 2018 20.30 uur, met Elke Vierveijzer, die zingt liedjes van Maarten van Roozendaal. Woi hewwe heur op Broadway op Texel zien. We ware skeptis en dochte boi ons oigen: Elke weer begin je an?. Maarten speulde boi ons ’n deel maande voor z’n overloiden. Hoi ramde onze piano zowat stik en zong met zoin aparte stem zoin hele mooie liedjes en ’t werd ’n barre mooie eivend. Maar toen woi Elke Vierveijzer hoorde zinge en werd begeloid door ’n hele goeie pianist, toen ware we geloik om. We denke dat dut ’n hele mooie eivend gaat worre.

elke20vierveijzer20foto20jaap20reedijk-4082-L-e1475783150867-691x463
Volgens Elke Vierveijzer is een lied wat anders dan een liedje

Vroidag 12 januari 20.30 uur: Robert Jan Stips Solo

Robert Jan is boi ons ’n vaste gast. Hoi vertelt over z’n muzikante verlede boi Sweet de Buster, de Earrings, Super Sister, Transister en Freek de Jonge, Gruppo Sportivo en hoi trad in 1981 toe tot de Nits en speult daar nag steeds boi. Heel biezonder is dat onze bezoekers zellef verzoeknummers magge anvrage, as Robert Jan die zellef maakt hebt of an meewerkt hebt. Dat mag U doen via info@stips.net

img_2705

Zaterdag 27 januari 2018 20.30 uur: Britta Maria, zang, Maurits Fondse, piano, Oleg Fateev(bayan)accordeon. Liedjes van Schoonheid en Troost.

Britta Maria en Maurits Fondse

’n Prachteg muzikaal programma, waarboi Maurits nag ’n paar liedjes van Billy Joel gaat zinge en speule. Voor deuze hele mooie eivend kenne we nag wat liefhebbers bloid make. En deer zal U gien spoit van kroige.

Zaterdag 17 februari 2018 20.30 uur: Jan Rot, Seks+Drugs+Rot+Roll. Jaren 80 heen en terug.

Na jare wachtte en overlegge is ’t toch voor mekaar. Jan Rot komt naar Langedoik met zoin nuwe programma. Jan Rot, ien van de zangers met de volste agenda van ons land wul boi ons speule. ‘r Is al veul belangstelling, dus as U dut wul meemake heel snel contact opneme.

Woensdag 28 maart 2018: 19.00 uur: West-Friese Gasteivend.

Lekker ete van Restaurant De Burg, mooi anzitte, verhale van Ina Broekhuizen, Aris Bouwens en Gert Ruys speult op zoin mook de sterre van de hemel. ’n Hele mooie eivend in ’t West-Fries voor maar 30 Euro excl. de drankjes en U mag anskuive.

arisbouwens zuurkoolschotel

 

Onze regels: Boi niet komme, zellef vervangers zoeke of aars evengoed betale, aars kenne we deuze kloinskalege eivendjes niet meer organisere.

De zaal gaat om 19.45 uur open.

Reservere: info@arisbouwens.nl of arisbouwens@hotmail.com of 0226-312477.

Tot ziens, Aris en Corrie.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s