NAG VEUL MOOIE CONCERTE IN DECEMBER EN JANUARI

Beste Theater op Skoôtvriende, 20 november 2017.

We benne d’r groôs op dat we zukke mooie concerte organisere magge. We hewwe Astrid Nijgh over de vloer had, ’n biezondere eivend en oflopen weekend uit Amerika Gregory Page. Ok weer ’n uitverkocht zaaltje met hele mooie meziek.

Ankende zaterdag Ernst de Corte met Guus Westdorp: Liedjes van m’n vader.

Ok al uitverkocht. Maar we hewwe voor de voorstellinge in december en januari nag stoele vroi, weer met geweldige muzikante.

Vroidag 1 december: Jeroen Zijlstra

Jeroen Zijlstra 1

De visserman uit Wieringen, die op latere leeftoid nag naar ’t conservatorium ging. En nou as trompettist en pianist de mooiste liedjes maakt o.a. “Durgerdam slaapt”. Hoi ken ok leuk vertelle, komt boi ons voor de derde keer en woi verheuge ons op ’t concert van Jeroen. Nag wat plaassen vroi.

Vroidag 8 december: André v.d. Hoff met Aisling(harpiste)

_2

André weunt in Ierland, komt altemetteres over en komt boi ons samen meziek maken. André is blaasvirtuoos en maakt samen met Aisling ’n prachteg programma met Ierse Muziek. Hoi speult ok bij La Luna. Aisling, de harpiste, speulde ’t oflopen jaar nag voor de Koninklijke Familie van Monaco. En nou komt ze weer boi ons in Noord-Skarwoude loite hore, hoe mooi ze speult op de harp. Mis dut niet.

Zaterdag 16 december: De band BRAK – Drank, Vrouwen en andere ellende

Het succes van voreg jaar, 4 muzikante speule nederlandse liedjes van alle toide en ’t klinkt heel goed. We hewwe geloik voreg jaar ofsproken, we verdoene ’t are jaar weer en 16 december gaat ’t beure. ’n Pracht eivend en we hewwe d’r zinnighoid an. U ken nag terecht, we hewwe nag ’n deel stoele vroi.

Zaterdag 6 januari 2018: Elke Vierveyzer: Om te janken zo mooi

 

We hewwe heur zien en hoort op Texel met Pinksteren en we ware d’r verbouwereerd van. Zoôn pitteg moidje, die de liedjes van Maarten van Roozendaal zingt, zo mooi en zo goed. Samen met Michiel Wetzer(piano), maakt ze d’r ’n biezondere eivend van. Voor ons was dut concert ’n hoogtepunt in 2017. Groip Uw kans om het mee te maken, we hewwe nag plaasse.

Vroidag 12 januari 2018: Robert Jan Stips (Solo)

 

Ieder jaar komt Robert Jan terug in Noord-Skarwoude. Hoi heb heel wat liefhebbers van zoin meziek uit de toid van de Nits, Golden Earring, Super Sister, Sweet de Buster en Freek de Jonge. En as U ’t anvraagt, speult hoi Uw nummers op verzoek. Robert Jan is boi ons ’n zeer waardeerde gast en raakt meistal vroi vlot uitverkocht. U mag nag plaasse reservere voor deuze mooie muzikale eivend.

Zaterdag 27 januari 2018: Britta Maria en Maurits Fondse – Liedjes van Schoonheid en Troost

Britta Maria en Maurits Fondse

Maurits speult op de piano en Britta Maria zingt heel mooi o.a. Franse Chansons. Ze hebben al meer boi ons optreden met grôot succes. Maurits speult ok piano boi Freek de Jonge en is ok met Mirjam van Dam boi ons weest. En op ons verzoek speult hoi ok nag nummers van Billy Joel. ’n Biezondere eivend voor de liefhebbers met twei rasmuzikante. We koike uit naar deuze eivend.

U bent van harte welkom!

Afluiting 2017

Onze regels benne altoid ’t zelfde: Wel reservere, maar niet komme, zellef voor ’n aar zurge.

De koste benne 20 Euro p.p.(inclusief koffie/thee en een drankje in de pauze.

De voorstellinge beginnen om 20.30 uur en de zaal is open om 19.45 uur.

arisbouwens@hotmail.com

info@arisbouwens.nl

0226-312477.

Tot Ziens boi Aris en Corrie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s