Café de Schelvis kiest ook voor KOOPPLEIN.NL

In navolging van veel andere bedrijven kiest Café de Schelvis uit Zuid Scharwoude er ook voor om samen te gaan werken met Koopplein Langedijk – Heerhugowaard op het gebied van uitbreiding naamsbekendheid.

Ruben gaat gebruik maken van de verschillende mogelijkheden welke door Koopplein.nl worden aangeboden op het gebied van Social Media Marketing, zodat er ook een stijging bij GOOGLE-ranking gerealiseerd wordt.

Deze producten gaan hand in hand samen, zodat er voor beide partijen een win-win situatie wordt gecreëerd!

logo_Schelvis

Wat en Wie is Café De Schelvis?

Ondernemer/kastelein Ruben Gieling, die alweer vanaf 2010 de scepter zwaait over café De Schelvis, heeft gedurende de tijd dat hij dit café runt al veel aanpassingen en veranderingen doorgevoerd. Zo heeft hij de complete verlichting in het gebouw aangepast, waardoor hij een niet alleen een flinke besparing op de energiekosten heeft gerealiseerd, maar ook een veel sfeervollere verlichting gerealiseerd. Echter voordat hij hieraan toekwam moest hij eerst flink investeren in de nieuwste ontwikkelingen voor wat betreft LED-verlichting.

Een andere vernieuwing die in het oog valt is het creëren van een “Bruine Kroeg” in de zijzaal, onderdeel van de feestzaal/kolfbaan. Hier heeft Ruben “eigenhandig” een kleine kroeg gerealiseerd, welke afgehuurd kan worden voor kleine feestjes en partijtjes. Het geheel bestaat uit een ruimte voor ca. 40-50 personen waarin een bar met statafels aanwezig is. Kortom een leuke aantrekkelijke plek om een feestje te geven.

Verenigingen

Uiteraard zijn er ook verschillende verenigingen actief in De Schelvis.  Elke vrijdagavond zetelt Biljartclub ‘Effect’  in Café de Schelvis, waar dan onderlinge wedstrijden worden gespeeld.

biljartvereniging-langedijk

Kolfvereniging ‘Gezellig Samenzijn’

Kolfsociëteit ‘Gezellig Samenzijn’ werd in 1926 opgericht in Café de Schelvis.                 Deze Club is elke Dinsdagavond aanwezig in Café de Schelvis voor het kolven. Kolven is een oudhollandse sport, en wordt momenteel nog in de kop van Noord-Holland gespeelt. Kolven is een sport waarbij de bal met een kliek tegen een paal wordt geslagen en zo punten kunnen worden gescoord.

Wilt u zelf gaan Kolven? Of wilt u dit gaan doen met een bedrijfsfeestje of zoiets dergelijks?

Bekijk dan de informatie van mogelijkheden op de website van kolfvereniging “Gezellig Samenzijn”: http://www.gezelligsamenzijn.jimdo.com/

Darten

Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om te darten in Café de Schelvis. Er zijn in totaal 4 dartteams waarmee Café De Schelvis actief in de Nederlandse competitie speelt. De teams spelen wisselend uit en thuis op de Maandag, Dinsdag en/of Donderdag. De ene week speelt speel je dus met het team thuis en de andere week speel je uit.

De volgende teams spelen mee in de competitie:

• De Daltons

• De Schelevis

• Schelvis 1

• Ientje Toe

darten-in-langedijk

Mocht jij ook een pijltje willen gooien en wilt je actief zijn in één van onze teams, dan komt dat goed uit. Wij zoeken namelijk nog nieuwe darters!

Bekijk in onze agenda wanneer er een team speelt en kom gezellig langs!

 

Zoals u op ziet, Café de Schelvis is tamelijk multifunctioneel en daarom ook een fantastische plek voor:

• Bedrijfsfeesten
• Bruiloften
• Familie-Reunies
• Feestavonden
• Recepties
• Vergaderingen
• Verjaardagfeesten
• Voor groot of klein moet U bij ons zijn. Capaciteit 30 tot 500 personen.

Zuid Scharwouder KERMIS

De Zuid Scharwouder Kermis is één van de meest bekende en beruchte kermissen in de kop van Noord Holland. Ieder jaar weer gedurende het derde weekend in september is het bij Café de Schelvis een grote reünie van Langedijker en oud Langedijkers. Tijdens dit festijn komt de “Langedijker gemoedelijkheid” naar boven drijven, want “ons kent ons”

Dit jaar, 2017, zal op maandag in de feesttent “MOOI WARK” optreden en daar de boel op stelten zetten!

Mooi Wark kermis 2017

Wil jij op de hoogte blijven van activiteiten en wetenswaardigheden van Café de Schelvis?

 

Vul dan onderstaand je gegevens in, zodat wij jou regelmatig de nieuwsbrief kunnen sturen met alle nieuwtjes van Café de Schelvis

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: