Wilt U effectief UW BEDRIJF BEVEILIGEN?

Wilt u uw bedrijf effectief beveiligen tegen overval, inbraak en diefstal?

Wilt u verzekerd zijn van hulp als er een calamiteit in uw bedrijf is?

Maar ziet u door de bomen het bos niet meer met al die producten?

 

Als u niet het beste kiest, blijft u altijd twijfelen…

Mooi dat u nu de moeite neemt om dit schrijven te lezen. U heeft de eerste stap gezet naar professionele beveiliging. Wij hopen natuurlijk dat u zich preventief oriënteert. Helaas maken wij te vaak mee dat ondernemers en particulieren achteraf pas gaan nadenken over de maatregelen om een nieuwe inbraak of overval te voorkomen. Voorkomen is beter dan genezen, dat gaat voor beveiliging zeker op. Als u te maken heeft met een overval of inbraak gaat het erom hoe u vanaf dat moment actie onderneemt. Omdat u in zo’n situatie natuurlijk altijd “verrast” wordt, is het moeilijk om hierop te anticiperen.

DAAROM IS MISTCAM DE OPLOSSING
Wij werken uitsluitend met hoogwaardige apparatuur en vakkundig personeel. Als je misdaad wilt bestrijden, dan moet je het goed doen. Wij leven in een welvarend land en mogen hoge eisen stellen aan ons welzijn. Kies daarom voor onze expertise en kwaliteit. Als u kiest voor MistCam betaald u géén instapkosten!

INNOVATIE
MistCam is continu bezig met innovatie. Wij houden voor u de markt in de gaten en adviseren u waar nodig over de nieuwste ontwikkelingen in beveiligingsland. Inbrekers en overvallers blijven zich helaas ook door ontwikkelen dus wij moeten er bovenop blijven zitten. Ook dat is ons onderscheidend vermogen.

Wij vertellen u graag meer over onze producten. MistCam is er voor u om calamiteiten te voorkomen, of om ervoor te zorgen dat ze zich niet nogmaals voordoen.

Tegel 225x225_MistCam

OVER ONS

DOELTREFFEND, UNIEK, PROFESSIONEEL EN GEEN INSTAPKOSTEN!!

MistCam is een landelijk opererende organisatie. Wij hebben een team van professionals in huis met een groot inlevingsvermogen zodat wij een deskundig advies kunnen geven. Onze professionals hebben verschillende achtergronden zoals justitie en defensie. Het succes van het concept is geboren doordat wij door de ogen van de inbreker of overvaller kijken en weten hoe wij hen moeten uitschakelen of belemmeren in hun werk. Dat samen met de nieuwste en de beste apparatuur maakt MistCam uniek.

MistCam communiceert en werkt met alle segmenten van ondernemend Nederland. Of wij het nu hebben over banken, webshops, tankstations, horecagelegenheden, magazijn, opslagplaatsen, kledingwinkels, supermarkten. MistCam heeft voor elke ondernemer of particulier de beste oplossing.

Veiligheid is vandaag de dag een veel besproken onderwerp. Dit moet uiterst serieus genomen worden. Daarom stellen wij extreem hoge eisen aan ons zelf en werken wij alleen met de beste apparatuur.

MistCam denkt mee met de ondernemer. Wij zijn altijd op zoek naar een win-win situatie. Als ondernemer is het noodzakelijk om veiligheidsmaatregelen te treffen maar die zijn vaak zo extreem duur dat de ondernemer genoegen neemt met minder. Doordat MistCam groot inkoopt en werkt met lage marges is professioneel beveiligen voor elke ondernemer of particulier bereikbaar geworden.

Neem nu contact op voor een geheel gratis en vrijblijvende beveiligingsscan.

HET CONCEPT

Het samenspel van de verschillende componenten maakt MistCam zo doeltreffend. Zodra de indringer probeert bij u in te breken, krijgt u via de MistCam-app direct een melding op uw telefoon dat zich een calamiteit voordoet.
MistCam reageert direct en vult de ruimte in enkele seconden met dikke mist.
Resultaat: uw waardevolle spullen en goederen zijn volstrekt onzichtbaar en de plannen van de inbreker komen onherroepelijk vroegtijdig tot een eind.
MistCam is hét nieuwe ultieme wapen tegen inbraak en criminele schade.

Kijk hier naar een filmpje waarbij uw bedrijf in geval van een calamiteit direct doorgeschakeld wordt naar de meldkamer van de politie!

Misttanks zijn eenvoudig te installeren
Dankzij het gepatenteerde systeem van de dubbele cilinders, gebruikt MistCam 100% van de cilinder zonder verspilling van mistvloeistof. Mistcilinders zijn voor eenmalig gebruik en eenvoudig zelf te installeren waardoor ingewikkelde en dure vullingen en onderhoudsbezoeken overbodig zijn. Hoe werkt een de misttank van MistCam?

Mistgeneratoren zijn absoluut veilig
De MistCam misgeneratoren zijn gecertificeerd volgens Europese normen van veiligheid: CE en EMC. De mistvloeistof is getest en is absoluut veilig en laat geen residu achter na uitstoot. De mist is niet gevaarlijk voor mens, dier en voorwerpen.

De snelste mistgenerator in de wereld
De MistCam mistgeneratoren vullen tot 50 m3 per seconde. Het is onmogelijk om te stelen wat niet te zien is. Met de MistCam is in een paar seconden niets meer te zien.

Professionele camerabeveiliging inbegrepen
In het MistCam beveiligingspakket zit ook een professionele HikVision beveiligingscameraset. Deze set bestaat uit een analoge HD TVI set met tribride recorder, 2 varifocale domes en 2 varifocale bullets.
Turbo is de naam voor de nieuwe analoge HikVision lijn, ook wel HD-TVI genoemd. Deze techniek (ook wel vroeger bekend als HD-SDI) zorgt voor HD en zelfs Full HD-beelden over coax. Afstanden tot 500m zijn met deze camera’s geen probleem.

Hebben wij uw interesse gewekt? Zou u meer willen weten over deze vorm van beveiligen?

Neem dan nu contact op voor een geheel gratis en vrijblijvende beveiligingsscan en vul onderstaande gegevens in.

Wij nemen dan contact met u op

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s