We starten BBQ-seizoen met STEUN AAN MYLA!

Myla_1.png

Op zaterdag 15 april a.s. gaan de beide opa’s van Myla hamburgers bakken bij de Topslagerij van Hank Groot aan de Middeweg 243 in Heerhugowaard.

WAAROM DOEN DIE OPA’S DAT?
Myla, hun kleindochter van 5 jaar, lijd aan verschillende kenmerken van de zeldzame ziekte Wiedemann-Steiner. Aangezien het een heel zeldzame ziekte is worden verschillende nodige diensten en behandelingen niet vergoed.
Daarom hebben de ouders van Myla een stichting in het leven geroepen.
Aangezien Topslager Hank Groot met het lot van Myla is begaan heeft hij besloten om alle hamburgers welke door de opa’s worden gebakken GRATIS ter beschikking te stellen om zodoende de stichting van gelden te voorzien.

Want de bedoeling is dat u op deze zaterdag zo’n overheerlijk BARBECUE-hamburger van Hank Groot mag opeten, waarbij u ZELF BEPAALD WELK BEDRAG u hiervoor over hebt om de stichting Vrienden met Myla te ondersteunen.

Honderd procent van deze inkomsten komen ten goede van de Stichting voor Myla.

TOT ZATERDAG!

DE STICHTING
De stichting is op 23 december 2016 opgericht uit de noodzaak dat lang niet alle therapieën en onderzoeken gericht op communicatie met kinderen met een ernstige verstandelijke handicap kunnen worden vergoed. We ervaren al een aantal jaren elke dag wat dit betekent. We hebben een dochter van vijf jaar met enkele kenmerken van het zeldzame Wiedemann-Steiner syndroom. We zien elke dag de strijd die ze voert, doordat ze op het niveau van ongeveer anderhalf jaar functioneert; het korte termijn geheugen mist en geen enkel woord begrijpt of kan spreken, waardoor ze zich vaak alleen nog maar gefrustreerd en boos kan uiten. Hoe moeilijk is het als je niet begrepen wordt en je weinig of niets duidelijk kunt maken.

Bedankt voor jullie hulp,

Ouders van Myla
Gijs en Suzan Kaandorp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s