GREGORY PAGE geeft extra concert en Aris heeft wat te vertellen! 😉

Beste vrienden, Nadat ik op 1 maart thuis gekomen ben, gaat het heel goed met mij. Eind juni mag ik weer door de scan en ik hoop, dat het goede uitslagen worden. Maar het blijft spannend! Ik hou er de moed in. Groet Aris PROGRAMMA Theater op Skoôt bij Aris Bouwens 15 April 2017 “Door […]

via GREGORY PAGE geeft extra concert en Aris heeft wat te vertellen! 😉 — Nieuwsbrief over activiteiten en wetenswaardigheden in de regio Langedijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s