SAMEN MET KOOPPLEIN DIGITAAL ZICHTBAAR

ronde-koopplein-afbeelding1

leaderboard-welkom

Koopplein.nl
De online marktplaats waar kopers en verkopers elkaar dagelijks ontmoeten.
De klantreis van tegenwoordig is complex. De klant gebruikt meerdere kanalen alvorens tot aankoop over te gaan. Consumenten kopen daarnaast steeds meer online en dat is ook terug te zien in de toename van media bestedingen van bedrijven op e-commerce (de marktplaatsen) platformen en vergelijkingssites.

Koopplein.nl faciliteert online zichtbaarheid voor ondernemers op een lokaal e-commerce platform in uw eigen gemeente.
U als ondernemer kunt op twee manieren profiteren van de hoge bezoekersaantallen van Koopplein.nl. Enerzijds door een advertentie (banner of een promobloc) te plaatsen, anderzijds door er een bedrijfspagina aan te koppelen. Met een bedrijfspagina profiteert u namelijk van de hoge google ranking van Koopplein.nl en bespaart daarmee al gauw zo’n 20 euro per dag uit aan google adwords advertentiekosten.

voorbeeld-alexa-ranking-25-10-2016
Hier geeft de Ranking aan dat Koopplein.nl gepositioneerd is op plaats 398 van alle Nederlandse websites. Bent u zichtbaar met uw website?

Met Koopplein.nl verbetert u uw digitale zichtbaarheid.
Op basis van een intake gesprek maken wij een inventarisatie van uw marktbewerkingsbehoeften. Vervolgens wordt er goed gekeken naar de opmaak van de advertentie en bedrijfspagina. De juiste tekst en sleutelwoorden zijn namelijk bepalend voor het succes.

Beste handelsite van Nederland
Koopplein.nl bestaat inmiddels 11 jaar en is in 2014 door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste handelssite van Nederland en behoort tot de top 500 van best bezochte websites in Nederland.

Indien uw bedrijf gevestigd is in de regio Langedijk – Heerhugowaard hebben wij bij een eventueel gesloten samenwerkingsverband een verrassing voor u in petto.

De eerste 3 maanden is uw bedrijf GRATIS digitaal zichtbaar!

Hoe gaan wij uw bedrijf zichtbaar maken?

Dit doen wij door samen met u een marketing  mechanisme samen te stellen, waarbij wij niet alleen gebruik maken van de diverse sociaal media. Ook een marketing planning samenstellen naar uw wens en het begeleiden hierin kan een onderdeel zijn. U bepaald zelf welke trajecten u ingevuld wilt hebben om uw marketing verantwoord uit te voeren, zodat er een win-win situatie gaat ontstaan.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u  geheel vrijblijvend voorgelicht worden in de mogelijkheden welke door Koopplein.nl worden aangeboden?

Wilt u als bedrijf beter digitaal zichtbaar worden?

Maar u weet niet hoe dat moet?

U heeft hier geen tijd voor?

Reageer door de onderstaande  gevraagde gegevens in te vullen, waarna wij contact met u opnemen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s