Na Koopplein Langedijk nu ook Koopplein Heerhugowaard

Veel van de vaste bezoekers van onze website Koopplein.nl/langedijk,  onze Facebook pagina, Google+, twitter-, Instagram-en Pinterestaccount zullen opgemerkt hebben dat er iets veranderd is.

Wat is er veranderd?  Nadat ik ca. 2 maanden terug Koopplein Langedijk ben opgestart kreeg ik de mogelijkheid om Koopplein Heerhugowaard over te nemen. Aangezien de buren maar 1 x te koop komt, ben ik met ingang van afgelopen maandag 18 april ook de eigenaar van Koopplein Heerhugowaard.

Dit houdt in, dat ik nu ook met Koopplein Heerhugowaard bezig ben alle onderdelen te activeren, zodat er iedere dag weer iets te beleven valt voor de bezoekers van onze website Koopplein Heerhugowaard en op de Facebookpagina

Mijn intensie is om dit Koopplein net als in Langedijk te laten functioneren. Wij zullen dus in de toekomst hier met Koopplein Heerhugowaard  ook consumentenacties gaan houden net zoals wij dit al doen in Langedijk. De planning is om daar over ca. 2 maanden mee te kunnen starten.  Deze 2 maanden hebben wij nodig om een netwerk in Heerhugowaard op te bouwen om acties succesvol te kunnen laten verlopen.

Overigens kunnen bedrijven zich al aanmelden voor een vrijblijvend gesprek  waarbij wij samen gaan bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Ik verzeker u, dat wij u een fantastisch aanbod kunnen doen op het gebied van internet marketing, waarbij wij Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter en Google+ in zullen zetten om uw digitale zichtbaarheid danig te vergroten. Veel bedrijven kunnen door tijdgebrek geen invulling geven aan deze marketing instrumenten. Wij van Koopplein Langedijk/Heerhugowaard kunnen u hierbij helpen. Indien ik u met dit verhaal uw interesse heb gewekt, dan kunt u nu ook al een vrijblijvend gesprek agenderen. Onderin is een formulier waarmee u kunt aangeven dat u contact met ons wilt hebben voor een vrijblijvende uitleg van de mogelijkheden

De spelregels voor de partculieren, die mee willen doen met de acties die wij gaan organiseren i.s.m. het bedrijfsleven zijn als volgt.

Meedoen aan de actie is makkelijk.

Meldt u aan op Koopplein Langedijk of Heerhugowaard en plaats een advertentie op de website.
Alleen als uw account op Koopplein Langedijk of Heerhugowaard op het moment van de trekking actief is, doet u mee met de bonusprijzen!

Wil je ook meedoen met de verloting van de Oriëntaalse sfeerlamp?!

Volg dan onze Facebook pagina.

Bent u ondernemer en wilt u contact met ons naar aanleiding van de mogelijkheden over internetmarketing, vul dan de onderstaande gegevens in. Hierna wordt er met u contact opgenomen om een vrijblijvende afspraak met u te maken.

Bij het afsluiten van een samenwerking krijgen de eerste 10 bedrijven die hiertoe besluiten een reclame button voor EEN JAAR GRATIS geplaatst op een van onze websites

N

2 gedachtes over “Na Koopplein Langedijk nu ook Koopplein Heerhugowaard

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s