Eerste Prijswinnaar van verloting KOOPPLEIN.NL – LANGEDIJK

De eerste prijsuitreiking in haar bestaan van Koopplein Langedijk, waar Sandra Kenter de gelukkige is geworden door de prijs, een diner voor twee bij Eetcafé Marktzicht te winnen.
De spelregels zijn simpel: Koopplein Langedijk leuk vinden, registreren bij Koopplein en je spullen voor een tweede of derde leven gratis plaatsen op de website van Koopplein.
Als deze stappen zijn ingevuld door jou, dan ga je iedere maand meedingen voor de door Koopplein.nl weg te geven prijzen. Overigens er zitten nog meer leuke verrassingen in de pen van Koopplein.nl om haar volgers te belonen.

Dus als jij ook in aanmerking wilt komen voor de prijzen, die Koopplein.nl in de toekomst weg gaat geven moet jij alleen Facebook pagina van Koopplein leuk vinden en je registreren als deelnemer op Koopplein Langedijk. Ook dien jij minimaal een GRATIS advertentie te plaatsen met spullen die jij een tweede of derde leven gunt. Je kunt ook een oproep plaatsen of iets GRATIS weggeven.

Zodra jij dit gedaan hebt ben jij verzekerd dat jij altijd meedoet in de tombola om een prijs te winnen. Iedere maand zal er een nieuwe prijs bekend worden gemaakt. Dus voor de laatste keer, alleen maar ons leuk vinden, registreren ( DIT IS EENMALIG) en een GRATIS advertentie plaatsen!

De prijs van maart werd uitgereikt bij Marktzicht in Broek op Langedijk zoals u op de foto’s ziet. Hier neemt Sandra en haar man Karel de waardebonnen voor het gratis diner in ontvangst door de eigenaren van Marktzicht, Peter de Nijs en Reinier Groenewegen.

foto van Koopplein Langedijk.
Diner voor 2 - Sandra Kenter
Nico van der Wel – Koopplein Langedijk – geeft hier Sandra Kenter nog een mooie volle bos bloemen om de prijs compleet te maken!
Zaterdag 2 april wordt de volgende maandprijs bekend gemaakt, waarmee dan ook weer de nieuwe ronde start.
Wil jij OOK bij Koopplein.nl winnen?
Dan hoef jij niet te pinnen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s